breaking bug

A sci-fi RPG game
Post Reply
sagarasouske
Young scout
Posts: 3
Joined: Thu Apr 10, 2014 3:34 pm

breaking bug

Post by sagarasouske » Thu Apr 10, 2014 3:40 pm

Im stuck lategame at the point where i only have to purge the marada queen, my problem is i already visited and defeated her right after sighting with the king without getting the quest from the android first.
i got all the other races but each time i visit maradas queens lair i get the message "theres nobody here now". is there a way to fix that or do i have to restart the whole story? hope you can help me guys

User avatar
jack1974
Pack leader
Posts: 13502
Joined: Thu Jun 16, 2005 4:43 pm

Re: breaking bug

Post by jack1974 » Thu Apr 10, 2014 3:43 pm

Can you send me a savegame so I can check the variables? I think should be able to fix this without the need to restart.

sagarasouske
Young scout
Posts: 3
Joined: Thu Apr 10, 2014 3:34 pm

Re: breaking bug

Post by sagarasouske » Thu Apr 10, 2014 3:47 pm

sure could you just explain me how i can send you the savefile?

User avatar
jack1974
Pack leader
Posts: 13502
Joined: Thu Jun 16, 2005 4:43 pm

Re: breaking bug

Post by jack1974 » Thu Apr 10, 2014 3:49 pm

Check here: viewtopic.php?f=33&t=2971
Unless you're playing the Android version, then is in sdcard / Android / data / com.winterwolves.planetstronghold / files / saves /

User avatar
jack1974
Pack leader
Posts: 13502
Joined: Thu Jun 16, 2005 4:43 pm

Re: breaking bug

Post by jack1974 » Sat Apr 12, 2014 7:02 am

OK I fixed the problem, but I thought that would be able to mark the quest as "solved". Instead checking the code, isn't really possible :(
So I have added a check that will prevent you from actually fighting Shiler until you get the quest to do it. This means that you need to load an older savegame, sorry :oops:

(all those bugs are coming out at the right time though, before the game is on Steam!)

sagarasouske
Young scout
Posts: 3
Joined: Thu Apr 10, 2014 3:34 pm

Re: breaking bug

Post by sagarasouske » Tue Apr 15, 2014 7:03 pm

ah thanks for the fix will do =)

Post Reply